Oficjalne forum gry 3Worlds
Community Manager
Po wpisaniu <ave banan> otrzymamy nowy emotikon przedstawiający mnie - proszę go nienadużywać!!
Masz dość kolegów z glidii? Chcesz chwilę odpocząć? Denerwuje Cię kuglarz błąkający się po wiosce? Biuro urlopowe "Banik" poleca swoje usługi! Kompleksowa obsługa zablokowań od krótkich urlopów poprzez tygodniowe, do stałych. Blokady zarówno z ochroną jak i bez! Nie wahaj się złam regulamin już dzisiaj! Dla stałych klientów promocyjnie dłuższe urlopy!
Community Manager
Wygląd emotki: <>
Masz dość kolegów z glidii? Chcesz chwilę odpocząć? Denerwuje Cię kuglarz błąkający się po wiosce? Biuro urlopowe "Banik" poleca swoje usługi! Kompleksowa obsługa zablokowań od krótkich urlopów poprzez tygodniowe, do stałych. Blokady zarówno z ochroną jak i bez! Nie wahaj się złam regulamin już dzisiaj! Dla stałych klientów promocyjnie dłuższe urlopy!
Młodzian
Pozwolę sobie użyć w celu przetestowania
<>
Ostatnio edytowany przez Laure (2011-07-20 20:11:17)
Community Manager
UWAGA! Wystąpił błąd i nie należy pisać kodu emotikona z "<" oraz ">"!